UAB LABENA - degalinių įranga - kuro išdavimo kolonėlės TATSUNO - degalų kolonele - šildymas - lygmačiai Ultra - lygmačiai, FAFNIR - lygmačiai Start Italiana, HECTRONIC, UNICODE, Petrolmeccanica - kasos aparatai - talpyklos - SND talpykla - rezervuarai Kadatec, Dujų aptikimo sistemos, Dujų detektoriai, Dujų nuotėkio detektorius - PARDAVIMŲ PROGRAMA 9o PIONT
Programinė įranga
Pardavimų programa

Ar kada pagalvojote kiek laiko sugaištate spręsdami problemas, kurių išviso neturėtų būti? Tikriausiai, taip. Bet ar visada surandate atsakymą kaip padaryti, kad tai nepasikartotų? Ne? Mes neišspręsime visų Jūsų problemų, tačiau galime pasirūpinti, kad Jūsų prekybos verslas būtų efektyvesnis ir kokybiškesnis. Norime Jums pasiūlyti mūsų naujausią produktą - pardavimų programą 9oPoint.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 KAS TAI?

Tai naujausiomis technologijomis sukurta kasos pardavimų programa skirta pardavimo operacijų registravimui, PVM sąskaitų faktūrų rašymui, kasos kvitų spausdinimui, ataskaitų generavimui ir visoms kitoms operacijoms su kasa atlikti. Ši programinė įranga yra pritaikyta Windows, Android ir IOS operacinėms sistemoms.

KODĖL 9OPOINT?

Įmonė kurianti ir palaikanti šį produktą.  Tai įmonė turinti daugiau nei 9000 klientų ir daugiau nei du dešimtmečius patirties projektuojant, kuriant ir diegiant prekybos įrangos sprendimus Lietuvoje. Daugiau nei 7000 mūsų parduotų ir šiuo metu veikiančių kasos aparatų padėjo surinkti visas klientų patirtis ir jas apjungti į vieną produktą, kurį pavadinome 9oPoint.

KUO BUS NAUDINGA JŪSŲ VERSLUI?

Nuomuojant 9oPoint programinę įrangą, Jums daugiau nebereikės rūpintis dėl papildomų išlaidų. UAB Labena viską apgalvojo Jūsų patogumui ir siūlo optimalų sprendimą, už nuomos kainą suteikdami: programos palaikymą, specialistų konsultacijas, naujausias programinės įrangos versijas ir efektyvų problemų sprendimą. Tai sprendimas, padėsiantis Jūsų verslui judėti užtikrintais žingsniais pirmyn. Paprasta ir intuityvi vartotojo sąsaja, nereikalaujanti papildomų kompiuterinių įgūdžių, suteikia galimybę naudoti 9oPoint kiekvienam be sudėtingų mokymų. Galimybė sekti pardavimų rezultatus, perduoti duomenis įmonės buhalterijai tolimesniam analizavimui.

 PROGRAMOS YPATYBĖS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daugelio metų darbas su prekybine įrangą ir jos priežiūra padėjo mums įsigilinti į kasos operatorių darbo principus ir įvardinti svarbiausius reikalavimus tokio tipo programinei įrangai. Visus šiuos reikalavimus įgyvendinome, o dabar šiuo rezultatu norime pasidalinti su Jumis.

9oPoint - tai ne tik programa, bet ir neatsiejama sėkmingo verslo dalis. Keleta programinės įrangos ypatybių susipažinimui:

Sąskaitų fakturų rašymas - išrašykite sąskaitas faktūras savo klientams, siųskite jas el. paštu. pardavimo metu ar mėnesio pabaigoje.

Pardavimų modulis - paprastas naudojimas tiek greitam pardavimui, tiek patogiam kliento aptarnavimui.

Grupių langas - patogus prekių sąrašo grupavimas, prekių identifikavimas naudojant nuotraukas dar greitesniam darbui.

Restorano modulis - tai modulis restoranų ir kavinių tinklams, jo pagalba kasos operatorius gali atlikti stalų rezervaciją, formuoti užsakymus virtuvei. 9o taip pat turi vizualų patalpų planų (stalų) atvaizdavimo ir valdymo įrankį.

Programos duomenų apsikeitimo sąsaja su apskaitos programomis (9o, Rivilė, Agnum ir kt.)

Savitarnos darbo rėžimas.

Prekės likučio informacija kitose parduotuvėse (naudojant 9o VVS).

Tai tik maža dalis viso 9oPoint funkcionalumo...

KAVINIŲ IR RESTORANŲ TINKLAMS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patogus staliukų ir erdvių vizualinis valdymas.

Vizualinis prekių parinkimas pagal nuotrauką ir pavadinimą.

Staliukų rezervacija, sąskaitų išskaidymas klientams.

Galimybė formuoti užsakymus iš planšetinio kompiuterio.

Virtuvės ir baro užsakymų spausdinimas.

MAISTO PREKIŲ PARDUOTUVĖMS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paprastas prekių įvedimas ir jų paieška.

Greitas kliento aptarnavimas, vos 3 paspaudimais galimas apmokėjimas.

Atsiskaitymai įvairiais būdais.

Savitarnos rėžimas.

 

 

atgal spausdinti į viršų